Latihan praktikal di kelantan

Syarat-syarat: 1 - Warganegara : Malaysia Kami sedang mencari pelajar yang ingin menjalankan program Latihan Industri di syarikat kami. Kerja rileks tapi serious. Coach hartanah adalah portal hartanah pelabaru dan perunding hartanah. Lokasi kami di Ulu Klang, Ampang, Selangor. Sedia untuk diajar, ikut cara yang diajar, kerja kene siap on time dan tanpa perlu di ingat selalu. Azmira Textile sedia menerima pelajar praktikal.

Lokasi : Bandar Baru Tunjung, Kelantan. Email : azmiratextilekb gmail. Kami mencari bidang-bidang yang berkaitan seperti dibawah.

Kelebihan yang dicari mesti: 1. Boleh bekerja dengan baik dalam 1 team 2. Boleh berkomunikasi dengan baik 3. I am a final year student and currently looking for an internship placement that suitable for my course or any related management field. Below are my details:. Kindly please leave your comments below and please drop me an email if there is any internship opportunity available for me in your company.

The official letter from college, resume and other documents will be provided upon request. Your consideration is much appreciated. Thank you and have a nice day. Saya tak kisah berapa elaun, yang penting saya dapat tempat untuk latihan industri.

Jump to. Sections of this page. Accessibility help. Email or phone Password Forgotten account? Sign Up. Public group. Join group settings More. Sunshine 8 March.Sekarang ni kemungkinan ada banyak syarikat yang terpaksa memberhentikan staf disebabkan ketiadaaan bisnes dan tak mustahil ada yang terpaksa tutup lansung perniagaan disebabkan tak boleh nak survive. Maka selepas ini nanti, peluang pekerjaan pasti tipis kerana masing2 perlu recover semula kerugian yang ditanggung disebabkan PKP ini.

Maka masa cuti yang panjang ini gunakanlah peluang untuk mempelajari sesuatu dan pastikan bila cuti PKP berakhir anda semua sudah graduate dengan pelbagai skilll Bagi student bisnes, mantapkan skill marketing anda dalam dunia teknologi digital. BUka balik nota Business Strategic Planning dan fahamkan semula macamana nak siapkan dokumen ni Kepada yang minat berniaga atau dropship boleh juga pilih bidang perniagaan dan mantapkan lagi ilmu Digital marketing untuk boostkan jualan.

Join mana2 online seminar tetang bisnes dan marketing Semua ini hanya sekadar perkongsian selepas sy lihat ada setengah pelajar LI bersorak gembira bila PKP ni dilaksanakan tanpa mereka sedara bahawa mereka sebenarnya sedang berada di dalam kerugian kerana tempoh Latihan Industri terpaksa di percepatkan. Lokasi di Pelangi Semenyih, Selangor. Bagi keadaan sekarang,nak tolong sesiapa uruskan hal berkait dengan KWSP ke pendfataran i akaun ke boleh guna cara ini untuk scan dengan cara berkesan.

Promo hrga jatuh menjunam bln nie adalah masa terbaik utk anda grab!! Jgn lpskn peluang promo nie! Pakat2 dgn family. The official letter from University Utara Malaysia resume and other documents will be provided upon request.

Kindly pm or drop the detail of your company if there are any inquiries or opportunities for me. PKP di tambah 2 minggu lagijadi untuk tidak susahkan kamu di sini saya ada menyediakan perkhidmatan Easy Topup dan Easy Payment Bil hanya dari rumah sahaja t I'm a final year Psychology student and currently seeking for internship placement. The following are my details:.

Permohonan Latihan Industri

Kindly pm me or drop the details of your company in the comment below if there are any enquiries or opportunities available. The official letter from University Pendidikan Sultan Idris, resume and other documents will be provided upon request. Jawatan Kosong di penang. Pengambilan segera. Start kerja selepas PKP.

Extra Bonus selepas PKP. Berminat sila direct whatsapp. Sapa cepat dia dapat. Jump to. Sections of this page. Accessibility help.

Email or phone Password Forgotten account? Sign Up. Join group settings More.Laman ini menyediakan maklumat semasa berkenaan dengan latihan industri pelajar dan juga nama-nama syarikat yang menawarkan tempat untuk latihan industri.

latihan praktikal di kelantan

United Plantations Berhad cannot accommodate application for industrial training anymore for the year Maklumat tawaran Mekanikal ba This company can give training and deve Lagi Industrial Training Offer at F. Lagi Tawaran menjalani Latihan Industri di T. Yamaichi Malaysia Corporation Sdn Bhd ingin menawarkan penempatan latihan industri Bidang yang diperlukan berkaitan den This company is looking for students from Tourism to undergo their industrial training at the organi Accommodates both local and inte Syarikat ini merupa Sains Kompute Syarikat ingin menawarkan tempat latihan industri Kepada pelajar :JKA Nabiha Bte Ab Soo Si Lee Bhd merupakan sebuah syarikat pembinaan kontrakto Bhd merupakan sebuah syarikat konsultan yang m Engineering Mechanical Engineering 2.

Student will be placed in Head OfSkip to Job PostingsSearch Close. Find jobs Company reviews. Register your resume. Sign in. Advanced Job Search. Post your resume - and apply today!

latihan praktikal di kelantan

Page 1 of 79 jobs. Displayed here are Job Ads that match your query. Indeed may be compensated by these employers, helping keep Indeed free for jobseekers. Indeed ranks Job Ads based on a combination of employer bids and relevance, such as your search terms and other activity on Indeed.

For more information, see the Indeed Privacy Policy. RM a month. Muslim any race, as long as Malaysian. Must be able to start immediately. Kami perlukan pelajar praktikal bagi kursus:. RM 1, - RM 5, a month. Dengan fasiliti moden dan lengkap, juga latihan pembangunan diri, ternyata mampu membantu mereka yang berjiwa besar dalam membina kehidupan baru di dalam….

Operator Pengeluaran Selesa Jaya. RM 1, - RM 2, a month. Memahami piawaian industri dan peraturan untuk selamat.Program Latihan Industri diwujudkan untuk menyediakan bakal graduan menghadapi dunia pekerjaan. Ia bukan sahaja memberi gambaran realiti tentang alam bekerja, tetapi mendedahkan juga pelajar kepada teknologi dan pengetahuan terbaru yang digunapakai dipasaran. Latihan Industri adalah peluang pelajar menerokai peningkatan kemahiran.

Pengalaman ini tidak dapat dipelajari dalam mana-mana dewan kuliah. Walaupun hanya Latihan Industri, pelajar masih boleh memberi nilai pesona yang tinggi apabila membuat persediaan rapi. Kenali organisasi yang bakal menjadi tempat latihan industri. Dapatkan maklumat syarikat dengan melawat laman sesawang atau FB Page mereka. Ambil tahu misi, visi dan objektif syarikat. Pastikan pelajar tahu skop atau modul latihan yang bakal diberi.

Alam pekerjaan bukan masa untuk mengambil nota seperti di bilik kuliah. Sebaliknya semua latihan perlu dibuat sendiri. Di sini pengetahuan akademik pelajar akan diuji. Skil mendengar dan melihat perlu dipertajamkan kerana mereka tidak akan menunggu pelajar untuk menghadam, sebaliknya pelajar perlu berkejar mendapatkan informasi. Tiada lagi pensyarah atau rakan kelas yang boleh membantu. Semuanya terletak dibahu pelajar untuk dipikul sendiri.

Datang 15 minit awal. Kenalpasti lokasi organisasi. Kelewatan pelajar pada hari pertama mungkin merisikokan tempat Latihan Industri dibatalkan. Majikan tidak suka berurusan dengan pelajar yang mempunyai masalah displin.

Pamerkan personaliti anda dengan penampilan rapi. Pelajar boleh menghubungi majikan untuk mendapatkan nasihat pemakaian yang bersesuaian. Ambil sarapan pagi supaya prestasi pelajar tidak tercalar hanya kerana perut masuk angin. Bila sudah sampai awal, terus masuk memperkenalkan diri.I'm international business student for seremban I searching for a internship for more info please contact me Sy cari tempat latihan industri kt kelantan,sy diploma in business studies.

Sy cari tempat latihan industri kat Kelantan atau Jitra sy diploma in information technology networking untuk bulan 11 kalau ade ape2 emailkan di kamarulazrai8 gmail.

Assalamualaikum saya pelajar unimap kos keusahawanan kejuruteraan sedang mencari tempat LI yang berasaskan program inkubator. Sapa2 yg ada maklumat mengenainya, bleh reply di sini adlinakhaisi gmail. Sy cari tempat latihan industri kat area bangi, kajang, cyberjaya putrajaya n seremban. Jika ada suggestion or information boleh email ke ieqaqajamanja96 gmail. Assalamualaikum, saya pelajar diploma pengurusan pelancongan, mencari tempat praktikal area kl,bangi,maluri.

Saya mencari tempat untuk internship sekitar bangi, kajang atau yang berdekatan. Saya pelajar dalam bidang Islamic Banking and Finance. Jika ade sebarang suggestion boleh email saya di atiqahsyuhaidah97 gmail.

latihan praktikal di kelantan

Saya sedang mencari tempat untuk menjalani latihan Industri selama 3 bulan bermula pada 18JunOgos. Email :ahmadnurshi gmail. Jom Baca Company Review. Sekiranya anda berminat dengan apa-apa jenis pinjaman e-mel kami hari ini di tffinance01 gmail. Tempoh Pinjaman maksimum 25 tahun : Tujuan Pinjaman You can contact Mr Benjamin via email: lfdsloans lemeridianfds.

The trainess will be expected to work 5 days per week at 8am to 5pm from Monday to Friday and allowance RM Tel ext- Tel ext- Fax : Email: hr my.

Parking Sisi 1.0 -Padangan Atas-

They will be exposed to vast knowledge in information security especially in the implementation of the ISO standard for the clients. Interns will also be exposed to digital forensics and also security posture assessment throughout their internship period.Mcm mana ye awak apply intern kat pnb? Saya nak intern bulan 6 ni kat sana tapi tak tau mcm mana. Hye salampnb ade call sydia kate dia dh accept resume syand nak proceed dgn offer letterletter tu dia anta kt rumah ke email eh?

Sbb sy tnggu email tkde pon. Thanks kakhehedpt dkt lvl5unit research somethinglupe nme pnjng diaheheheok tk intern sane? Lvl 5 siselaun dia bg rm kn sis? Mcm mne nk tahu mmg rm? Kt letter tkde tulis pon. Salam sis. Sy nak try apply intern dekat pnb. Sy terus hntar cover letter atau apa2 yg diperlukan ke email ygsis bagi dahlia pnb ke atau pos ke alamat hr dia terus? Lagi satu, syarat2 dia berat tak? Hope sis read this.

Intern sy bln 9 ni.

Selamat Datang

Assalam sis. Saya pon dpt intern kat pnb harap la semua okay mcm sis amin. Saya pon pilih pnb sbb knwledge n experience, act akak sedara saya offer 1k elaun company die. Thanks sharing. In shaa Allah ok. Salam sis. Sy dpt intern kt pnb. Kt offer letter tak de bgtahu pun. Hi sis. Nak hantar dokumen2 yg diperlukan sume tu ke bahagian hr pnb sendiri or ke email dahlia pnb.

Elaun RM is not bad sis. Kira banyak jugak tu. Ampang Park ni kira dorang punya HQ la kan? Kira ok jugak ada elaun tu. Saya dapat dekat seberang Sabahharap-harap ada elaun la. One more thing, terkejut jugak saya yang PNB ada bagi elaun Malam sis saya from university of indonesia nak intern disana dapat kah ye? Salam sis, Kenapa peluang untuk lelaki susah sgt nk dptkan peluang internship di syarikat besar2 macam ni.

Kenapa harus discriminasi berlaku?


thoughts on “Latihan praktikal di kelantan”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *